Total entreprise

Niemann Entreprise står for totalentrepriser inden for alle typer byggeopgaver, hvad enten entreprisen gælder privat bolig, offentligt byggeri eller renovering af lejligheder. Vi har bl.a. bygget huse flere steder på Sjælland og i Københavnsområdet, og inden for offentligt byggeri har vi løst entrepriseopgaver for f.eks. Gentofte Kommune. Desuden renoverer vi mange lejligheder i Storkøbenhavn.

Totalentreprise - få en god byggeproces med styr på reglerne

Vi vil gerne sikre vores kunder en god byggeproces. Et godt byggeprojekt handler nemlig ikke kun om et godt resultat, men også om at processen glider ubesværet - uden unødig ventetid, forkerte leverancer eller glemte aftaler.

Overlader du totalentreprisen til Niemann Entreprise, så sørger vi for at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere og bestilling af materialer. Vi tager os også af alt papirarbejdet: Kontrakter, byggeskadeforsikring, eventuelle tilladelser fra kommunen, samt ansøgninger til tilskudsordninger.

Du får også en faglig sikkerhed, fordi vi ved, hvornår der skal regnes og tegnes. Derfor inddrager vi altid forskellige rådgivere, når det er nødvendigt, f.eks. i forbindelse med bygningstegninger eller beregning af bæreevne.

Som totalentreprenør kender vi alt til AB92-lovgivning, dvs. de regler der beskytter entreprenørens og bygherrens rettigheder. Vi har også altid styr på de lovpligtige byggeskadeforsikringer. Som yderligere garanti for kvaliteten af vores arbejde er vi også medlem af Dansk Byggeri og Byggaranti.

Læs evt. mere om totalentrepriser, hovedentrepriser og delentrepriser på boligejer.dk

Stabile håndværkere - godt byggeprojekt

Vi kan også love dig en god byggeproces, fordi vi har et fast samarbejde med håndværkere, som vi kender godt. De seneste fire år har vi ikke skiftet ud blandt vores partnere, og det betyder, at vi stiller med et sammentømret arbejdshold til alle typer opgaver. Alle håndværkere holder til på Sjælland, og alle bruger erfarne danske medarbejdere.

Selvom vi kender håndværkerne, får du stadig en god pris. Til hver entreprise indhenter vi nemlig to tilbud fra hver af de nødvendige faggrupper - dvs. fra to VVS'ere, to murere, to malere osv. På den måde sammensætter vi et entreprisetilbud baseret på de bedste priser, uden at du selv er nødt til at indhente en masse tilbud.

Totalentreprise giver glade kunder

Din vigtigste garanti for veludført håndværk er og bliver vores mange gode referencer. I de syv år, Niemann Entreprise har eksisteret, har vi endnu ikke haft en klagesag.

Tværtimod kan vi henvise til en række tilfredse kunder, og vi opfordrer alle vores kunder til at anmelde vores arbejde under anmeld håndværker.

Niemann
Kalvehavevej 34| Telefon: 22 760 566
4640 Faxe|info@niemann-entreprise.dk